У Рівненській області у квітні втік з колонії, у червні обікрав магазин, а в липні… сів за грати

У Рівненській області у квітні втік з колонії, у червні обікрав магазин, а в липні… сів за грати

14.09.14 14:55 0 660
Такий насичений період видався у житті 19–річного жителя з Тернопільської області на Рівненщині. Хлопець відбував покарання у Дубенській виправно–трудовій колонії, звідки згодом… утік. Його розшукували та марно. 18 липня завдяки оперативно–розшуковим діям працівників Дубенського МВ та працівникам Дубенської ВТК утікача доставили до міліції, де він зізнався у крадіжці.

Про втечу з колонії, що на Дубенщині у квітні цього року писали чи не усі ЗМІ. Чоловіка розшукували як по всій Рівненщині так, і за місцем проживання у с. Старе Місто та на Тернопіллі. Юнак розповів, що переховувався у лісопосадці між селами Івання та Бортниця. Зі своєї засідки практично не виходив, аби на очі людям не потрапляти. Вночі 27 червня в с. Бортниця, пошкодив двері магазину та заліз до приміщення. Набрав різних продуктів та промислових товарів. Харчувався Володимир в основному городиною. До міліції із каяттям потрапив у тапках, викрадених з того ж торгівельного закладу.

Наразі стосовно Володимира відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваний знаходиться в ІТТ Дубенського МВ УМВС. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях дільничні ...

КОМЕНТАРІ