На Ужгородщині сталася жахлива подія - троє чоловіків померли від отруйних випарів

На Ужгородщині сталася жахлива подія - троє чоловіків померли від отруйних випарів

14.09.14 13:57 0 713
Попри всі намагання правоохоронців та медиків чоловіків врятувати не вдалося. Наразі міліціонери з'ясовують деталі шньої трагедії.

післяобідньої пори в селі Холмок сталася жахлива подія – троє чоловіків, працівників місцевого готелю, під час ремонтних робіт впали до каналізаційного колодязю.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Ужгородського райвідділу міліції, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій та медичні працівники.

На жаль, коли дістали чоловіків з колодязя завглибшки майже 10 метрів, ті вже знаходились в критичному стані, оскільки надихались отруйними випарами. Їх одразу ж було доставлено в реанімаційне відділення, та попри всі намагання лікарів врятувати життя молодим чоловікам так і не вдалось.

Як стало відомо пізніше, декілька днів тому в цьому каналізаційному колодязі провалилась земля і чоловіки проводили ремонтні роботи – засипали яму. Один, не втримавшись, впав у колодязь, інший поспішив йому на допомогу і також впав. Третій чоловік покликав інших працівників готелю на допомогу, а сам намагався з драбиною допомогти вибратися звідти товаришам, та йому це не вдалося…

Наразі працівниками Ужгородського райвідділу міліції задокументовано дану подію та спільно з прокуратурою району вживаються всі необхідні заходи для з'ясування всіх обставин трагедії та причетності до скоєного працівників та керівницта готелю.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Забужко: Те, що Росія вже ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ