Тернопільські перукарі прагнуть, щоб поранений солдат знову побачив красивих дівчат

Тернопільські перукарі прагнуть, щоб поранений солдат знову побачив красивих дівчат

15.09.14 12:27 0 750
14 вересня, професійні перукарі та візажисти у Тернополі влаштували акцію, на якій збирали гроші на операцію для свого земляка, який втратив зір під час бойових дій у зоні АТО.

За подією стежив репортер ZIK-Стрім Андрій Орляк.

Благодійну акцію волонтери назвали «Вплети жовто-блакитну стрічку у волосся – збережи життя солдату». Професійні перукарі та візажисти зібралися на набережній міського озера та за символічну платню робили бажаючим макіяж та зачіски, вплітаючи дівчатам українську патріотичну символіку – стрічки, квіточки тощо.

За словами організаторів, під час акції проводився збір коштів для добровольця Ігоря Сахна, який втратив зір під час антитерористичної операції на Донбасі. Родина вояка багатодітна, наразі в них немає коштів на операцію закордоном, тому волонтери вирішили у такий спосіб допомогти солдатові.

«Ігор повинен знати, стільки красивих дівчат зібралось саме для нього, аби бути ще красивішими. Я дуже хочу, щоб він цю красу побачив власними очима», -- не приховувала своїх емоцій організаторка акції Мирослава Денисюк.

Першими клієнтками благочинної акції стали кілька молодих дівчат, які прагнули не стільки змінити імідж, як допомогти пораненому землякові. Усі вони зробили внески у скриню для добровільних пожертв.

«Хочу просто допомогти хлопцю. Особисто я Ігоря не знаю, але почула про цю акцію й одразу ж вирішила прийти і підтримати», -- зізналася тернополянка Тетяна.

Організатори кажуть, що акція не буде одноразовою, наступного тижня вони її повторять. Також планують поїхати до Львова, до них пообіцяли долучитись і львівські майстри. Якщо буде потреба, перукарі ладні проводити такі акції по всій країні, аби подарувати пораненому воякові шанс знов бачити світ.

Усі стрім-трансляції телеканалу ZIK дивіться тут.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Бенітес і Мойес - кандидати ...

КОМЕНТАРІ