Маленькі львів’яни на святі янголят писали листи на фронт

Маленькі львів’яни на святі янголят писали листи на фронт

15.09.14 09:48 0 746
14 вересня, у парку імені Івана Франка у місті Львові відбувся грандіозний фестиваль для малечі -- Свято читання в країні Ангелят. Дітей розважали конкурсами, іграми та майстер-класами, найсерйознішим з яких було створення листівок для українських солдатів.

Про це повідомила репортер ZIK-Стрім Оксана Маруняк

Проведення такого заходу у Львові вже стало традицією. Цього року він проходив вдев’яте і відбувався у рамках XХІ Форуму видавців.

Малеча на святі могла знайти собі заняття до вподоби: у французькому бонжурному кафе діти могли відчути себе юними акторами, під час сеансу арт-терапії училися з малюватикрупою, когось привабили веселі танці та конкурси від Зайця Бобо, хтось захопився розфарбовуванням і декоруванням пляшечок – всього не перелічити.

Хоча увагу малечі привертали усі конкурси, однак одним з найпопулярніших було створення листівок для українських вояків. Дітлахи розфарбовували паперових янголят, писали на них побажання воїнам та опускали їх у спеціальну скриньку. Згодом ці послання організатори передадуть на Східний фронт.

«Мені дуже сподобалось розмальовувати ангеликів, я вибирав різні кольори - жовтий, синій, червоний та зелений. Я бажаю нашим воякам, щоб вони повернулись додому живими», -- схвильовано говорив шестирічний хлопчик Данилко.

Окрім того, під час свята на дітей чекав зайчик Бобо, який разом із двома помічницями навчав дітей танцювати під запальні ритми. Разом із зайчиком малеча створили велику паперову кукурудзину, після чого всі разом смакували солодощами.

За словами батьків, шнє свято їм дуже сподобалось, адже для їхньої малечі – це незабутні враження та позитивний настрій.

«Ми вперше на такому святі, все дуже сподобалось. Були на кількох локаціях, все чудово. Будемо відпочивати далі», -- ділилася враженнями молода мама Юлія.

Окрім майстер-класів маленькі відвідувачі могли також пострибати на батуті, навчитися стояти за ді-джейським пультом та подивитись святковий концерт.

Усі стрім-трансляції телеканалу ZIK дивіться тут.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Папа Франциск вперше ...

КОМЕНТАРІ