Делегація Управління ДСНС України в Івано-Франківській області перебувала з візитом в місті Бая-Маре Марамурешського повіту Румунії

Делегація Управління ДСНС України в Івано-Франківській області перебувала з візитом в місті Бая-Маре Марамурешського повіту Румунії

15.09.14 13:20 0 764
З 11 по 13 вересня делегація Управління ДСНС України в Івано-Франківській області перебувала з візитом в місті Бая-Маре Марамурешського повіту Румунії. Зустріч відбулася в рамках підписаного протоколу про співпрацю між У ДСНС України в Івано-Франківській області та Інспекторатом з Ургентних питаньМарамурешського повіту.

Українська делегація зустрілася з головою Повітоворади Марамурешського повіту ЗамфіромЧічеу та керівництвом Інспекторату з Ургентних питань. Тут було представлено проект в рамках транскордонного співробітництва щодо будівництва у Бая-Маре та в Івано-Франківську Центрів спостереження кордону та координації дій в надзвичайних ситуаціях вартістю 3.400.000 євро. Реалізація проекту дозволить рятувальним службам обох країн оперативно реагувати на надзвичайні ситуації, обмінюватись необхідної інформацією та при необхідності залучати сили і засоби сусідньої країни для ліквідації наслідків надзвичайних ситуації.

Сторони висловили свої бажання і підтримку щодо розширення стосунків між Румунією та Україною, зокрема між Івано-Франківською областю та повітом Марамуреш.

Також працівники Управління відвідали одну з пожежних частин, де ознайомилися з організацією служби, побуту та матеріально-технічним обладнанням, прийняли участь в заходах, присвячених відзначенню Дня пожежника в Румунії. Вони привітали румунських колег від імені начальника Управління ДСНС України в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького та всіх прикарпатських рятувальників і вручили пам’ятні сувеніри.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: очільник ...
Наступна новина: У Львові у Буську внаслідок ...

КОМЕНТАРІ