Хмельниччина: чемеровеччина «за» здоровий спосіб життя

Хмельниччина: чемеровеччина «за» здоровий спосіб життя

16.09.14 09:12 0 640
У смт. Чемерівці відбувся велопробіг, приурочений Дню фізичної культури і спорту. Відкрив зібрання перший заступник голови райдержадміністрації Олег Батюк.

Заняття спортом на сьогоднішній день є найголовнішим чинником у зміцненні здоров'я молоді та їх фізичному виховані. Адже, як не як, від стану здоров'я наших дітей залежить майбутнє нашої держави, її трудовий та інтелектуальний потенціал.

Слова: «В здоровому тілі – здоровий дух», повинні стати життєвим девізом кожного школяра Чемеровеччини», - відмітив очільник району. Олег Богданович висловив надію, що проведення подібних масових спортивних змагань стануть прикладом для підростаючого покоління району і в подальшому сприятимуть до їх залучення не тільки дітей і підлітків.

Після оголошення старту велоестафети, колона, у складі якої близько 100 вихованців загальноосвітніх навчальних закладів краю, вирушила із центральної площі селища та проїхалася найбільшими вулицями райцентру. Тим самим, велопробіг продемонстрував пересічним жителям, що займатися спортом цікаво, модно, а головне корисно для здоров'я.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів – у ...
Наступна новина: У Тернополі розпочато ...

КОМЕНТАРІ