«Піккардійська терція» і Оксана Муха заспівали дуетом пісню Івасюка «Над морем»

«Піккардійська терція» і Оксана Муха заспівали дуетом пісню Івасюка «Над морем»

16.09.14 12:20 0 738
Вокальна формація «Піккардійська терція» і співачка Оксана Муха записали дует – пісню на музику Володимира Івасюка і слова Дмитра Павличка «Над морем».

Цей дует створений у рамках ювілейного Музично-мистецького проекту «Івасюк’65», – передає прес-служба «Піккардійської терції».

Вокальна формація «Піккардійська терція» і співачка Оксана Муха. Фото: Facebook

«Пісня «Над морем», як на мене, – одна з найкращих у репертуарі Володимира Івасюка. До нас її виконували, зокрема, «Мертвий півень» і Тарас Чубай. У нашій з Оксаною Мухою версії «Над морем» ми відійшли від акапельного співу і спробували себе як солісти та бек-вокалісти. У цьому дуеті поєдналися і лірика, і драйв. Вийшла ціла пісенна історія, міні-сюїта», – розповів художній керівник «Піккардійської терції» Володимир Якимець.

«Пісня «Над морем» давно за мною ходила. Вона страшенно подобалася мені, але я не уявляла, як жінка може сама заспівати таку сильну драматургічну річ. І тут в часі підготовки концертів у рамках проекту «Івасюк’65» склався наш дует із «Терцією». Люди дуже добре сприйняли наше сценічне виконання «Над морем», тож ми вирішили записати пісню на студії. За три з половиною хвилини ми з «піккардійцями» спробували розповісти історію про самотність, про чуйне і мужнє серце та здатність самому перебути свій біль, вистояти – й іти далі», – розповіла володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу ім. Квітки Цісик Оксана Муха.

Аранжування до дуетного виконання пісні Володимира Івасюка «Над морем» створив Григорій Міняйло. А запис пісні було здійснено у Львові, на «Студії Лева».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Групу працівників ДАІ ...
Наступна новина: Давай

КОМЕНТАРІ