На волині просять допомогти добровольцям в зоні АТО

На волині просять допомогти добровольцям в зоні АТО

16.09.14 13:27 0 654
Кожний день не лише забирає життя дітей, жінок, стариків, українських вояків, а й посилює загрозу усій нашій країні, але що найгірше – розкручує та примножує машину знищення України, культури, демократичних цінностей. Росія ніколи не завоює Україну, але вона може перетворити її на руїну, що нині робить в Донбасі, чим надовго зупинити наш поступ до успішного, цивілізованого життя.

лише Збройні Сили України, Добровольчі батальйони, в яких, до речі з власної волі воюють не тільки українські, а й громадяни інших країн, можуть зупинити ворожу навалу, повідомляють волонтери.

Проте їх матеріальне забезпечення є вкрай незадовільним. Якщо регулярні сили мають таке-сяке забезпечення, то добровольчі загони, з точки зору сучасної війни, воюють голими руками. Воюють з добре оснащеним та вишколеним ворогом.

Забезпечити Добровольчі загони, забезпечити належним чином може лише громада.

Представники громадських організацій звертаються до волинян зробити посильний грошовий внесок на матеріальне забезпечення добровольчих загонів.

Чимало волинян воюють в батальйоні «Айдар». Грошей потрібно багато, але гуртом їх можна зібрати (ознайомтесь тільки з цінами на військове обладнання. Росія на своїх витрачає в рази більше).

Зібрані на наше військо кошти є запорукою тому, що ми, українці ніколи не годуватимемо армію загарбників.

Прізвища усіх добродійників, за їх бажання, буде оприлюднене в місцевих ЗМІ. Кожний з добродійників матиме можливість перевірити рух та використання зафондованих коштів.

Банківські реквізити для грошового переказу: рах. 26006402901, Благодійний фонд «Ефективне суспільство» (код 38691749), АТ Райфайзен Банк Аваль, МФО 380805. Призначення платежу: «внесок на програму «Допомога 8-й афганській сотні самообороні майдану батальйону «Айдар».

Після повноцінного укомплектування 8-ї сотні кошти підуть на допомогу іншим добровольцям.

Цінники окремих речей, які потребують добровольці.

Бронежилети 6 класу - (орієнтовна вартість за одиницю - до 18 тис. грн.)

Біноклі нічного бачення - (орієнтовна вартість за одиницю - 20 тис. грн.)

Ліхтарі потужні - (орієнтовна вартість за одиницю - 6 тис. грн.)

Бронежилети 4 класу - (орієнтовна вартість за одиницю - до 8 тис. грн.)

Тепловізори - (орієнтовна вартість за одиницю - 50 тис. грн.)

Бойова техніка, медикаменти.

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ