У Житомирському районі правоохоронці виявили чергового

У Житомирському районі правоохоронці виявили чергового "конопляного агронома"

16.09.14 13:57 0 754
Майже 22 кілограми рослин коноплі виявили працівники міліції в одному з сіл Житомирського району. 36-річний господар пояснив, що вирощував нарковмісне зілля для власного вжитку. Так чи інакше, проте кримінального покарання молодику не уникнути.

Поблизу приватного будинку 36-річного жителя с. Кам΄янки дільничні інспектори міліції Житомирського РВ УМВС виявили конопляні зарості, які щедро зеленіли на земельному клаптику. Знищуючи посіви, міліціонери нарахували 11 розлогих рослин конопель.

Під час санкціонованого обшуку на горищі правоохоронці виявили ще 17 сухих рослин, загальною вагою близько 22 кілограм. За словами господаря, він вирощував їх на своєму городі для власних потреб.

Свіже нарковмісне зілля та сухі рослини було вилучено та напралено на експертне дослідження.

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 310 (Незаконний посів або вирощування конопель) Кримінального кодексу України, - говорить начальник Житомирського РВ УМВС Олександр Мельник. – «Садівнику» ж згідно з чинним законодавством загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Разом з тим, під час розслідування буде встановлено, чи лише для власного вжитку чоловік зробив такі чималі запаси зілля.

Катерина Грабчук,

Житомирський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Іспанії на ...

КОМЕНТАРІ