Хмельницькі УБОЗівці

Хмельницькі УБОЗівці "на гарячому" затримали вимагача, який близько 2-ох років шантажував місцевого підприємця

16.09.14 08:03 0 668
30-річний чоловік тривалий час мирився з регулярними поборами, боячись за власне здоров'я та бізнес, але терпець йому таки увірвався, і він звернувся по допомогу до міліції. І завдяки вдало проведеній операції працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали зловмисника «на гарячому».

33-річний хмельничанин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі, розбої та тяжкі тілесні ушкодження, посадив на боргову «голку» місцевого підприємця близько 2-ох років тому. Погрожуючи останньому фізичною розправою, зловмисник змусив чоловіка щомісяця сплачувати йому більше 1 тисячі гривень.

Врешті-решт потерпілому увірвався терпець і він звернувся по допомогу до міліції. Завдяки вдало проведеній операції, вимагача було затримано «на гарячому» під час передачі йому частини щомісячної данини в розмірі 250 гривень. Загалом же зловмисник завдав своїй жертві матеріальної шкоди на суму близько 50 тисяч гривень.

Як повідомив начальник УМВС Рлександр Розізнаний, стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 «Вимагання», санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ