5,7 млн грн матеріальної допомоги вже виплачено волинським родинам військових, які загинули у зоні АТО

5,7 млн грн матеріальної допомоги вже виплачено волинським родинам військових, які загинули у зоні АТО

16.09.14 13:05 0 693
В області щоденно, у повному обсязі здійснюється оплата видатків, пов'язаних з проведенням антитерористичних заходів на Сході, підтримку військових та їх родин. Про це на оперативній нараді повідомила заступник начальника ГУ Держказначейства в області Людмила Хвещук.

Зокрема, вона поінформувала, що з резервного фонду обласного бюджету забезпечено виплату 5,7 млн грн матеріальної допомоги для 57 родин волинських військовослужбовців, які загинули на Сході України. Кожна сім'я отримала по 100 тис.грн. На разі ще 11 — очікують на допомогу, на ці цілі передбачено 1,1 млн грн.

Окрім того, за словами Людмили Хвещук, місцевими бюджетами передбачено 7,6 млн грн для матеріально-технічного забезпечення військових. З цих коштів 5,5 млн грн вже проведено казначейством.

Також заступник начальника ГУ Держказначейства в області поінформувала, що з держбюджету на рахунки місцевих бюджетів надійшло 122, 4 млн грн субвенції на виплату соціальних допомог. Упродовж 8-9 вересня органи Казначейства області забезпечили проведення цих виплат.

“Першочергово, у повному обсязі здійснено й виплати за усіма захищеними статтями видатків, невиплаченої заробітної плати працівникам бюджетної сфери немає”, - зауважила вона.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі стартував ...
Наступна новина: У Тернополі відбувся ...

КОМЕНТАРІ