Реабілітаційний центр для воїнів АТО та їх родин працюватиме на базі Волинського обласного госпіталю для інвалідів війні

Реабілітаційний центр для воїнів АТО та їх родин працюватиме на базі Волинського обласного госпіталю для інвалідів війні

16.09.14 16:05 0 806
Реабілітаційний центр для воїнів АТО та їх родин працюватиме на базі Волинського обласного госпіталю для інвалідів війні. Найімовірніше, розпочне він свою діяльність наприкінці вересня. Про це на оперативній нараді повідомила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець.

Вона зазначила, що на разі триває пошук та підготовка фахівців, зокрема практикуючи психологів, які надаватимуть допомогу у реабілітаційному центрі на благодійних засадах. Окрім того, у районах області працюватимуть і мобільні групи спеціалістів, які працюватимуть з сім'ями та військовослужбовцями на місцях.

Також Світлана Мишковець розповіла, що консультаційний пункт психологічної допомоги функціонуватиме і при Східноєвропейському національному університеті ім.Лесі Українки.

Зараз в області продовжується подальша підготовка до початку роботи реабілітаційного центру.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, в свою чергу, зауважив, що Волинь тут спрацювала на випередження, адже Мінсоцполітики розпочало створення таких центрів на загальнодержавному рівні, відтак область першою порушила це питання і вже напрацювала шляхи його вирішення.

“Ця робота залишається на контролі. Не чекаємо вказівок з Києва — до кінця вересня реабілітаційний центр має запрацювати”, - резюмував Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ