Волинянка Юлія Ткач – чемпіонка світу з вільної боротьби

Волинянка Юлія Ткач – чемпіонка світу з вільної боротьби

16.09.14 15:13 0 805
Волинянка Юлія Ткач (дівоче прізвище Остапчук) – чемпіонка світу з вільної боротьби. Вона стала переможницею у ваговій категорії 63 кг на світовій першості, що проходила з 8 по 12 вересня Ташкенті (Узбекистан).

Тріуфальним для спортсменки став останній день змагань. У фінальному поєдинку вона перемогла свою суперницю з США Єлену Пірожкову.

Юлія Ткач – заслужений майстер спорту України, вихованка Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, учениця заслуженого тренера України Анатолія Милехина.

Перше золото дівчина завоювала у 2007-му, коли стала чемпіонкою Європи серед юніорів. Після цього Юлія перемогла і на юніорському чемпіонаті світу. Титул чемпіонки Європи серед юніорів нашій спортсменці вдавалося утримувати протягом двох років.

В 2010-му році Юлія здобула бронзову нагороду континентальної першості серед дорослих. Вже наступного року Юлія виборола своє перше континентальне золото серед дорослих. Цю нагороду їй вдалося відстояти і на наступному чемпіонаті Європи.

Після народження дитини спортсменка зробила нетривалу перерву у своїх виступах. Та повернувшись на борцівський килимок весною цього року Юлія здобула бронзу на чемпіонаті Європи. Після цього їй вдалося повторити свій успіх на етапі Голден Гран-Прі.

12 вересня – день найвищого спортивного досягнення в кар'єрі Юлії Остапчук. Відтепер спортсменка найсильніша в світі у вільній боротьбі у свої ваговій категорії.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ