Володимир Гунчик: 51 окрема механізована бригада має бути збережена, об’єднана, а місцем дислокації – Володимир-Волинський

Володимир Гунчик: 51 окрема механізована бригада має бути збережена, об’єднана, а місцем дислокації – Володимир-Волинський

16.09.14 11:40 0 713
51 окрема механізована бригада має бути збережена, об'єднана, а місцем дислокації – Володимир-Волинський. На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час оперативної наради.

Володимир Гунчик поінформував присутніх, що минулого тижня проблемне питання 51 бригади порушував у Міністерстві оборони України та Генштабі АТО. Під час його зустрічей з керівниками відомств були присутні також міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк та колишній командир бригади Володимир Яцків.

«51 бригада повинна дислокуватися у Володимирі-Волинському. Військовослужбовці пройти перепідготовку. Я особисто просив Президента України, Міноборони та керівництво Генштабу АТО повернути на посаду командира бригади Володимира Яцківа. Це бажання бійців бригади. Однак, остаточне рішення, за Генштабом», - зауважив Володимир Гунчик.

Голова облдержадміністрації також подякував волинським волонтерам та медіа за організацію та допомогу в поверненні полонених з 51 бригади додому.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські вогнеборці ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ