Делегація міста Луцька взяла участь у відкритті інформаційного пункту для іноземців у Люблінському бюро обслуговування мешканців

Делегація міста Луцька взяла участь у відкритті інформаційного пункту для іноземців у Люблінському бюро обслуговування мешканців

16.09.14 11:13 0 664
Під час офіційного відкриття інформаційного пункту до присутніх з вітальним словом звернулися: від Луцька - заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, від Івано-Франківська - керуючий справами виконкому Андрій Лис, а також секретар міста Люблін Анджей Воєвудзкі та директор Люблінського БОМу Моніка Артимяк. У своєму виступі Юрій Вербич наголосив на важливості відкриття інформаційного пункту для іноземців, адже це полегшить доступ до адміністративних послуг українцям, які проживають на території міста Люблін. Після урочистостей делегації ознайомились з роботою БОМу, дізнались про особливості функціонування електронної черги.

Під час візиту Юрій Вербич та Петро Верзун обговорили з координатором проекту з польського боку Анною Ястжембською подальшу реалізацію заходів в рамках проекту.

Довідково: з 1 березня 2013 року виконавчий комітет Луцької міської ради спільно з адміністрацією міста Люблін, виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та Фондом місцевого розвитку з міста Луцька реалізує проект «Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) та Люблінського Бюро обслуговування мешканців (БОМ)». Проект, бюджет якого складає 468 600 Євро, спів-фінансується з коштів Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ