Луцьк: олімпійський тиждень крокує містом

Луцьк: олімпійський тиждень крокує містом

16.09.14 16:31 0 980
У рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту спортивні організації міста Луцька, навчальні заклади, клуби міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» з метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту та пропаганди олімпійського руху серед жителів нашого міста розпочали проведення комплексу фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових та інформаційно-просвітницьких заходів.

У дошкільному навчальному закладі № 7 «Лелітка» Олімпійський урок пройшов за участю трьох команд старших груп. У складах усіх команд половину учасників складали батьки. Вони разом зі своїми дітьми брали участь в естафетах, конкурсах, випробуваннях, підтримували і допомагали їм.

Вітали юних учасників голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець і завідувач ДНЗ № 7 Галина Коваль.

Емоційності заходу надав його план проведення, у вигляді морських пригод, яким уміло керувала «піратка», інструктор з фізичного виховання дошкільного закладу Наталія Комарова.

Такі форми роботи з фізичного виховання сприяють популяризації здорового способу життя в родинах вихованців дошкільного закладу, згуртовують дітей та батьків, а також є активним сімейним відпочинком.

Захід пройшов під гаслом «Головне не перемога, а участь!», по закінченні якого всі учасники отримали призи, сувеніри та солодощі від комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Також долучився до проведення заходів під час Олімпійського тижня дошкільний навчальний заклад № 13 «Дельфін». Спільно з клубом за місцем проживання «Стріла» міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було організовано і проведено спортивне свято «Малі Олімпійські ігри» серед дітей старшої групи.

Цікаві естафети з олімпійськими кільцями, з українськими віночками та інші конкурси і забави, під час яких дітки змогли показати набуті вміння, навики, підготувала інструктор з фізичного виховання дошкільного закладу Лідія Кубах. А керівник клубу за місцем проживання «Стріла» Галина Тимощук організувала для юних спортсменів і гостей спортивного заходу показові виступи вихованців цього клубу з художньої гімнастики та карате. Показові виступи стали окрасою спортивного свята.

Вітали маленьких олімпійців директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Надія Петрик та завідувач ДНЗ № 13 Ірина Кусик. Переможці свята отримали нагороди, а дошкільний заклад у подарунок спортивний інвентар та літературу.

У гімназії №18 Олімпійський урок зібрав всіх учнів навчального закладу на новозбудованому майданчику з штучним покриттям, який цього року облаштований благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

На урочисте відкриття до спортсменів та учнів школи завітав голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

Розпочалося свято вшануванням кращих спортсменів навчального закладу, а також команди педагогів, яка неодноразово була переможцем і призером міських змагань з видів спорту в рамках спартакіади «Здоров'я» серед педагогічних працівників.

Привітав юних спортсменів і побажав надалі примножувати спортивну славу навчального закладу, директор гімназії Сергій Скороход. Голова комітету фізичній культурі та спорту Юрій Волинець подякував благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за чудовий подарунок навчальному закладу і побажав усім присутнім любити спорт, займатися спортом і досягати нових спортивних перемог.

Також, на згадку про спортивний захід, він вручив сувеніри з олімпійською символікою для педагогів кафедри фізичного виховання, директору школи а також передав в бібліотеку лінгвістичного закладу олімпійську енциклопедію на англійській мові.

До вітань долучилися і самі спортсмени школи, які виступили перед учасниками з показовими виступами.

По тому завирували спортивні змагання, конкурси, а закінчилися свято товариською грою у футбол між педагогами і старшокласниками.

Комітет по фізичній культурі та спорту (77918, 720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Понад 1,7 млн грн бюджетних ...

КОМЕНТАРІ