Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» має стати базовим для області

Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» має стати базовим для області

16.09.14 12:06 0 758
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівниками окремих підприємств, установ і організацій області, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич?, секретар міської ради Сергій Григоренко.

На оперативній нараді Володимир Гунчик поінформував про основні дії уряду, які стосуються реабілітації учасників АТО, раціонального використання земель, які належать Міністерству оборони України, енергетичної безпеки. Голова облдержадміністрації закликав керівників міст і районів готувати до реалізації заходів з реформування галузі охорони здоров'я, які відбуватимуться у 2015 році за фінансування Світового банку.

Обговорили питання готовності роботи закладів освіти в осінньо-зимовий період, створення до кінця вересня “Координаційного центру допомоги учасникам АТО та членам їх родин”, який буде координувати дії влади, волонтерів, батьківських комітетів, військових та оперативно реагувати на ті чи інші питання.

Володимир Гунчик повідомив, що завтра на базі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку», відбудеться відеоселекторна нарада, адже луцький ЦНАП має стати базовим для області. Також дав доручення відповідним службам і управлінням, які необхідно виконати протягом наступного тижня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ