У Львівській області юрій Турянський привітав студентів УКУ з початком літургійного року

У Львівській області юрій Турянський привітав студентів УКУ з початком літургійного року

16.09.14 08:57 0 678
15 вересня т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський привітав студентів Українського Католицького Університету з початком літургійного року та взяв участь у церемонії посвяти у студенти першокурсників навчального закладу.

«В Українському Католицькому Університеті вдало поєднуються віра та наука. Це фундамент для тієї держави, яку ми розбудовуємо. Навчатися в цьому університеті – мрія багатьох вступників. Студенти, які здобувають тут знання, готові будувати нову Україну », – сказав у вітальному слові Юрій Турянський.

Очільник області оглянув новий академічний корпус Українського Католицького Університету, а також побував у студмістечку УКУ, де ознайомився з умовами проживання студентів університету та особливостями системи навчання, що запроваджена в УКУ.

«Мені надзвичайно приємно бути у новому корпусі, це світовий рівень»,- поділився враженнями від побаченого Юрій Турянський.

Також т.в.о. голови ОДА зустрівся з ректором УКУ о. Богданом Прахом, поспілкувався з деканом Львівської бізнес-школи УКУ Софією Опацькою та відвідав центр духовної підтримки осіб з особливими потребами «Емаус», що діє при Українському Католицькому Університеті .

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сокальщині відбувся ...
Наступна новина: Лучанка Лавренюк Єлизавета ...

КОМЕНТАРІ