Давай

Давай

16.09.14 12:26 0 1169
Львівська група Патриція працює зараз над новим альбомом і потроху презентує публіці пісні, які увійдуть у наступний диск. Однією з таких робіт стала композиція Давай, яку музиканти виносять і в радіоефір. За словами лідера групи Ореста Панчишина, пісня написана під впливом подій кількох минулих місяців в Україні і в ній йдеться от про що:

«Пісня називається «Давай» і це прохання про щось чи заклик до чогось. Зараз дуже важкий час для нашого народу і нашої держави. Тому ця пісня є закликом до боротьби, до піднесення нашого духу, для того, щоб виграти у важкій битві, в якій, я впевнений, ми переможемо».

Як вже було сказано, пісня Давай є радіосинглом з майбутнього альбому Патриції, робота над яким саме триває. Але повідомити якісь точні терміни його виходу музиканти поки що не готові.

«Про точну дату його виходу поки що складно сказати. Зараз ми вирішили записати якнайбільше пісень і потім уже виберемо найкращі. Але одразу можу сказати, що окрім моїх текстів там також будуть пісні на вірші Івана Франка, Олександра Олеся, Володимира Бєглова і від попередника цей альбом буде відрізнятися більш живішим звучанням».

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ