У Рівненській області круглий стіл з підприємцями провели у Гощі

У Рівненській області круглий стіл з підприємцями провели у Гощі

16.09.14 08:10 0 708
«Підприємництво – основа зростання економіки району та зайнятості населення» – під такою назвою в Гощанському районному центрі зайнятості відбувся круглий стіл з роботодавцями. Відкриваючи захід, директор районного центру зайнятості Петро Зубкевич презентував можливості служби зайнятості щодо підтримки роботодавця як найголовнішого свого клієнта. Петро Зубкевич, виступ якого був ілюстрований діаграмами і графіками, поінформував присутніх про основні тенденції на ринку праці району, окреслив напрямки спільної діяльності, що в подальшому дадуть позитивний результат для зростання рівня зайнятості.

Оксана Чучман, начальник управління економіки райдержадміністрації, охарактеризувавши основні макроекономічні показники розвитку економіки району, акцентувала увагу роботодавців на активізації їх ролі у ліквідації тіньової зайнятості та створенні нових робочих місць.

У ході діалогу учасники круглого столу обговорили ситуацію у приватному бізнесі, який має високі потенційні можливості для створення нових робочих місць в економіці району, його проблеми та необхідність його підтримки. Вікторія Єремеєва, керівник громадської організації підприємців, говорила про кроки, які слід зробити і державі, і бізнесу для легалізації трудових відносин. Свої думки з приводу ведення приватного бізнесу та непростої теперішньої ситуації в Україні висловили і інші учасники заходу.

Вітаючи підприємців з професійним святом, яке відзначили нещодавно, директор центру зайнятості підкреслив важливу роль підприємництва в різних сферах нашого життя та звернув увагу на подальше розширення співпраці із відповідальними роботодавцями-підприємцями, адже це, здебільшого, сильні, ініціативні та енергійні люди, які здатні нести відповідальність за себе та найманих працівників. Бо ж бути підприємцем — це особливий труд, де успіх залежить від власних сил, розуму та вміння будувати бізнес. за підприємництвом – майбутнє, адже не секрет, що підприємливі люди є головною рушійною силою будь-якої економіки. Петро Зубкевич побажав присутнім мирного неба, міцного здоров'я, благополуччя, надійних партнерів і подальшого процвітання. Він подякував присутнім за плідну співпрацю із службою зайнятості, а кращим підприємцям району вручив Подяки обласного та районного центрів зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Серед львівських ...
Наступна новина: У бібліотеці-філії № 10 ...

КОМЕНТАРІ