У Тернополі відбувся конкурсний відбір операторів паркування

У Тернополі відбувся конкурсний відбір операторів паркування

16.09.14 13:07 0 664
15 вересня відбулося засідання конкурсного комітету щодо визначення суб’єктів господарювання операторів паркування транспортних засобів у Тернополі. За словами начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігоря Мединського, документи щодо здійснення даного виду діяльності у комісію подали троє претендентів.

«Діяльність комісії, на яку мали змогу прийти усі бажаючі, відбувалася публічно, - розповідає Ігор Мединський. – Комісія ретельно розглянула подані документи претендентів та їх пропозиції. У результаті, конкурсний комітет визначив претендентів на перше та друге місце. Щоб місто отримало нового оператора паркування, відповідне рішення повинно бути прийняте на засіданні виконавчого комітету міської ради».

До слова, 6 серпня на засіданні виконкому було прийняте рішення про розірвання договору з організацією, яка до цього часу забезпечувала паркування транспортних засобів у Тернополі. Цьому рішенню передували ряд порушень, які, після неодноразових письмових попереджень та приписів комісії, не були усунені оператором паркування.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 5,7 млн грн матеріальної ...
Наступна новина: Юрій Турянський представив ...

КОМЕНТАРІ