На Хмельниччині В Ізяславі відбулась благодійна акція 

На Хмельниччині В Ізяславі відбулась благодійна акція 

17.09.14 11:00 0 738
У недільний день, 14 вересня, на співочому полі міста Ізяслав відбулась благодійна акція на підтримку військовослужбовців, які перебувають в зоні антитерористичної операції.

Розпочався захід церковними дзвонами, які лунали по всіх церквах міста Ізяслав та району. Священнослужителі релігійних громад різних конфесій провели поминальний молебень та разом із усіма присутніми помолилися за Україну.

Учнями загальноосвітніх шкіл міста було запалено та поставлено 100 лампадок на алеї Небесної сотні у пам'ять про славних синів та доньок Батьківщини, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

До присутніх звернувся голова районної державної адміністрації з такими словами: «Ми – одна єдина країна! Ми – незалежна держава, яка не дасть жодному агресору права зазіхати на наш суверенітет! Якщо воїни це роблять на передовій, ризикуючи своїм життя, а то й кладучи його на жертовник Незалежності, то ми повинні мобілізувати всі сили, щоб їм допомогти. Ми, жителі Ізяславщини, долучились до збору коштів для покращення боєздатності українських військових».

Згодом розпочався патріотичний концерт, а також благодійний ярмарок по збору коштів на потреби української армії. Всі учасники охоче відгукнулись на ідею проведення такого заходу і дружно об'єднались для доброї і, нині такої необхідної справи.

Урочистості та святковості додало те, що більшість учасників та відвідувачі ярмарки були одягнуті у наші рідні українські вишиванки.

Спільна справа дала добрі результати. В загальній сумі було зібрано приблизно 24 тисяч гривень та передано для придбання необхідного нашим землякам, які перебувають в зоні АТО.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: На прохання лучан у місті ...

КОМЕНТАРІ