Черговий десант хмельницьких правоохоронців вирушив у зону проведення АТО (+)

Черговий десант хмельницьких правоохоронців вирушив у зону проведення АТО (+)

17.09.14 15:39 0 681
Близько чотирьох десятків бійців спеціальної роти міліції «Богдан» в черговий раз вирушили у зону проведення антитерористичної операції, щоб змінити своїх побратимів, які вже місяць перебувають у зоні проведення бойових дій.

Загалом це уже 5-та ротація працівників органів внутрішніх справ Хмельниччини на Сході. Цього разу в зону АТО вирушили бійці спецпідрозділу «Богдан», який, власне, і створювався для охорони громадського порядку не тільки на теренах області, а й у східних областях нашої країни.

— Ця група уже була на місці несення служби, тож хлопці добре знають тамтешні умови та особливості. Впевнений, що вони будуть чітко та впевнено виконувати свої обов'язки і повернуться додому живими і здоровими, — зазначив начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

До обов'язків «богданівців» входитиме виконання усього спектру правоохоронних завдань, які покладаються на працівників міліції, серед яких охорона громадського порядку, несення служби на блокпостах та перевірка автотранспорту, допомога місцевим правоохоронцям та цивільному населенню.

Групу бійців спецпідрозділу «Богдан» цього разу очолив начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук. Василь Кіндратович зауважив, що хлопці з гідністю виконуватимуть усі покладені на них завдання і не підведуть своє керівництво.

Провести своїх рідних традиційно прийшли батьки, дружини з дітьми, колеги. Не обійшлось і без хвилювань та сліз, але усі вірять, що їхні чоловіки з гідністю виконають свій обов'язок та через місяць повернуться додому.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ