На Хмельниччині оперативники вирахували крадія, який обікрав свого роботодавця на 50 тисяч гривень

На Хмельниччині оперативники вирахували крадія, який обікрав свого роботодавця на 50 тисяч гривень

17.09.14 09:33 0 742
Зловмисник скоїв 4 крадіжки зі складу насіння овочевих культур. Оскільки він працював там і знав усі входи та виходи, то слідів практично не залишав, але оперативникам таки вдалося вирахувати крадія.

Нещодавно до Хмельницького райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку насіння овочевих культур від підприємця, який є власником великого насіннєвого складу, розташованого в одному із сіл району.

Оперативні працівники доклали чимало зусиль, щоб вирахувати зловмисника, адже той практично не залишав слідів. Та правоохоронцям таки вдалось встановити, що до скоєння злочинів причетний 28-річного хмельничанин, який раніше працював на цьому складі різноробочим. Молодий чоловік добре знав, як непомітно проникнути всередину і яке насіння краще брати, щоб потім швидше і дорожче продати.

Загалом зловмисник скоїв 4 крадіжки. До речі, перший раз він обікрав свого роботодавця ще тоді, коли працював на складі. Викрадене насіння крадій збував через знайомих або на ринках в райцентрах — у Хмельницькому намагався не світитися.

Наразі працівники міліції вже встановили особи деяких покупців, які були клієнтами крадія. Робота в цьому напрямку продовжується.

Крім того, уже відомо, що загальна вартість насіння, яке було вкрадене зловмисником, складає близько 50 тисяч гривень.

Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 17.09. - церемонія ...
Наступна новина: Прикарпатські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ