У Хмельницькому працівник військкомату вимагав 500 доларів США від потенційного учасника АТО

У Хмельницькому працівник військкомату вимагав 500 доларів США від потенційного учасника АТО

17.09.14 14:08 0 815
Працівники міліції «на гарячому» затримали співробітника військового комісаріату, який вимагав та отримав хабар в розмірі 500 доларів США від жителя обласного центру за виключення останнього зі списку потенційних кандидатів на мобілізацію в зону АТО.

У ході реалізації оперативної інформації працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди співробітником Хмельницького об'єднаного міського військового комісаріату. 55-річний державний службовець вимагав у місцевого жителя хабар в сумі 500 доларів США за виключення останнього зі списку потенційних кандидатів на мобілізацію в зону АТО.

Працівники УДСБЕЗ затримали хабарника «на гарячому» прямо в службовому кабінеті. Грошові кошти в сумі 500 доларів США, які фігурант вимагав в якості неправомірної вигоди, вилучено.

Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний повідомив, що підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ