В Чернівецькій області рятувальники навчають дошкільнят правилам безпеки

В Чернівецькій області рятувальники навчають дошкільнят правилам безпеки

17.09.14 15:48 0 747
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять різноманітні заходи, на яких значну увагу приділяють роз’яснювальній роботі із дітьми. Так, 16 вересня з метою навчання дошкільнят правил безпеки в осінньо-зимовий період, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели навчальний захід у дошкільному навчальному закладі № 45 в обласному центрі.

Рятувальники основну увагу зосередили на нагадуванні малечі про небезпеку дитячих ігор з вогнем, сірниками чи запальничкою. Також працівники Управління нагадали дітям правила безпеки у побуті, щоб не спричинити пожежу. Вся роз’яснювальна робота проводилася в ігровій формі, щоб дошкільнята краще запам’ятали поради рятувальників. Окрім цього, малечі продемонстрували повчальні мультфільми.

Також на згадку про проведений захід діти отримали від співробітників Управління пам’ятки та листівки із правилами безпеки. Насамкінець зустрічі вихованці дитячого закладу змогли задати рятувальникам питання, на які отримали змістовні та вичерпні відповіді.

Проведення таких заходів є надзвичайно важливим, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню нещасних випадків із дітьми, а набутті знання в дитинстві обов’язково знадобляться їм в майбутньому.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ