В Чернівецькій області аби заплатити по кредиту, нянька обікрала роботодавців

В Чернівецькій області аби заплатити по кредиту, нянька обікрала роботодавців

17.09.14 08:05 0 734
До Шевченківського райвідділу міліції звернулися чернівчани та повідомили, що з їх квартири зникли золоті прикраси. Правоохоронці розпочали проведення усіх необхідних оперативно-розшукових заходів і вже зовсім скоро знайшли зловмисницю.

Як виявилося, потерпілі її дуже добре знали, адже 27-річна дівчина тривалий час працювала у них нянькою. Щоправда, нещодавно вони побили горщики і дівчина звільнилася. Тож спершу заявники і подумати не могли, що саме вона причетна до крадіжки.

Сім'я щовихідних виїжджала за місто. Якось, повернувшись додому, помітили, що шкатулка з прикрасами валяється на підлозі. Жінка підняла її та поклала на місце. Але відчуття тривоги все не полишало її. Господиня вирішили перевірити, чи все добро на місці. Й інтуїція її не підвела: не вистачало двох ланцюжків, двох пар сережок та кулона. Всі зниклі прикраси – золоті.

Під час розмови із правоохоронцями жінка згадала, що колишня няня телефонувала до них та запитувала, чи вони у місті. Потерпіла не надала належної уваги цьому дзвінку, думала, що дівчина хоче обговорити якісь проблемні питання. Але, як виявилося, та просто дізнавалася, чи квартира пустує.

Слідів злому дверного замка не було, адже зловмисниця ще коли працювала у потерпілих, зробила собі дублікат ключів. Тож вона спокійно відкрила двері та зайшла у квартиру. Шкатулку залишила на підлозі свідомо. Думала, якщо господарі кинуться зниклих речей, певний час вважатимуть, що ті просто десь закотилися.

Вкрадене золото дівчина здала в ломбарди частинами, аби не «засвітитися». За прикраси виручила 5 тисяч гривень. У розмові із правоохоронцями зловмисниця зізналася у скоєному та розповіла, що такий крок був вимушеним. Адже її колишній коханий викрав у неї кредитну картку. Тож тепер вона змушена віддавати гроші банку. А так як роботи немає, мусила «заробити» грошей іншим шляхом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Афганістан: через вибух ...
Наступна новина: Семенченко: Головне – не ...

КОМЕНТАРІ