У Чернівцях оперативники затримали квартирного крадія

У Чернівцях оперативники затримали квартирного крадія

17.09.14 10:49 0 778
Раніше судимий чернівчанин лише півроку, як звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок із помешкань, як знову взявся за старе.

46-річний мешканець Чернівців випадково помітив, що з вікна його будинку вистрибнув підозрілий чоловік. Чернівчанин не розгубився, а одразу зателефонував на «102». На місце події прибула слідчо-оперативно група Першотравневого райвідділу міліції.

Оглянувши територію, міліціонери з'ясували, що у квартиру зловмисник проник шляхом віджиму металопластикового вікна. А потерпілий повідомив про відсутність його сумки, в якій знаходились гроші у сумі понад 1500 гривень, 420 євро та два мобільні телефони, вартістю 2200 гривень.

Співробітники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області провели ряд оперативно-розшукових заходів, серед який і перевірка раніше судимих за аналогічні злочини. У результаті вдалося встановили причетність до крадіжки 48-річного мешканця обласного центру. Зловмисник раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння квартирних крадіжок.

Чоловік зізнався міліціонерам у скоєному та розповів, що до злочину готувався заздалегідь. Обрав квартиру, на вікнах якої були відсутні решітки, а от, що господар буде вдома, не передбачив.

Наразі дії зловмисника слідчі кваліфікують за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано та поміщено до слідчого ізолятора. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ