В Луцьку депутати працюють у постійних комісіях

В Луцьку депутати працюють у постійних комісіях

17.09.14 18:09 0 658
Перед засіданням 64-ї сесії міської ради депутати обговорюють проекти рішень під час постійних депутатських комісій. ж відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, участь у роботі якої взяли секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати Юрій Вега, Роман Романюк, Володимир Самуляк, Катерина Мельник, Петро Савчук та Андрій Осіпов.

Зокрема, члени комісії підтримали кандидатуру Ігоря Муковоза, начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області, як члена виконавчого комітету.

Також заслухали звіт ДКП “Луцьктепло” про фінансово-господарську діяльність 2013-2014 роки (до серпня 2014 року) та шляхи виходу із кризової ситуації. Доповідач з цього питання заступник директора з фінансово-економічних питань підприємства зазначила, що фінансовим результатом діяльності підприємства за І півріччя 2014 року є збиток в сумі 11368 тис. Грн.

За її словами, основними причинами збитковості є різниця в тарифах для населення, що утворилася в IІ кварталі цього року, втрати холодної води при наданні послуги гарячого водопостачання, які не відшкодовуються різницею в тарифах – 667,0 тис. грн.

Поряд з цим, в ІІ кварталі поточного року, не отримуючи субвенцій на погашення різниці в тарифах, підприємство зменшило кредиторську заборгованість на 5991,88 тис. грн, в т.ч. за газ - на 6132,5 тис. грн, електроенергію на - 913,1 тис. грн. Дебіторська заборгованість зменшена на 1055,9 тис. грн.

Значну суму боргують ДКП “Луцьктепло” мешканці міста та приватні підприємства, що, в свою чергу, також є причинами збитковості.

Тетяна Казачек зазначила, що підприємство вже майже готове до осінньо-зимового періоду. Зокрема, здійснено ремонт котлів, мереж тощо. У соціально-економічних умовах держави розроблено низку заходів щодо економії енергоносіїв. “Єдиний й основний захід на — це пізніше почати опалювальний сезон”, - зауважила вона.

Депутати взяли до уваги відповідний проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Луцьку служба у ...

КОМЕНТАРІ