В Луцьку микола Романюк вручив шкільні ранці дітям, члени сімей яких перебувають в зоні АТО

В Луцьку микола Романюк вручив шкільні ранці дітям, члени сімей яких перебувають в зоні АТО

17.09.14 14:41 0 695
У Палаці культури міста Луцька міський голова Микола Романюк вручив шкільні ранці дітям, члени сімей яких перебувають в зоні АТО, а також дітям, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Микола Романюк, перш за все, привітав дітей з важливою подією для українців, - ратифікацією у Верховній Раді України угоди з ЄС. Процедура ратифікації відбувалася синхронно з Європейським Парламентом. Міський голова висловив впевненість у тому, що все у нас буде добре, скоро небо буде мирним і голубим, перестануть гинути люди. А щоб розбудовувати країну, потрібно добре вчитися, дорослі повинні для цього створювати дітям усі необхідні умови.

Міський голова висловив щиру подяку місту-побратиму Торунь за бажання допомогти дітям, адже саме вони передали ранці для дітей. “Я обов'язково зателефоную і передам від вас слова вдячності президенту міста Торунь Міхалу Залєскі”, - сказав міський голова. Особливу вдячність він висловив керівництву Волинської обласної організації товариства Червоного Хреста України, яке прийняло, посприяло у відвантаженні і тимчасовому зберіганні гуманітарного вантажу. Дітям Микола Романюк побажав дітям міцного здоров'я, успіхів у навчанні і щоб мрії збувалися.

Присутній на зустрічі, тимчасово виконуючий обов'язки голови Волинської обласної організації товариства Червоного Хреста України Михайло Дзюбинський подякував міському голові за довіру, можливість супроводжувати благодійний вантаж.

У заході взяли також участь директор Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева. Ліна Галан зачитала листа, якого написав напередодні Луцькому міському голові президент міста Торунь Міхал Залєскі. У ньому сказано: “Польща також пройшла складні політичні зміни, і ми завжди могли розраховувати на допомогу наших партнерів. Власне допомога один одному і є головною ідеєю міст-побратимів.” Тож рішення про допомогу місцевою владою Торуня було прийняте після загострення конфлікту на сході нашої держави.

Діти щиро раділи щедрим дарункам, які прибули гуманітарним вантажем з партнерського міста Торунь, що в Республіці Польща. Ранці, були наповнені шкільним приладдям, серед якого пенали, фломастери, олівці, фарби, пластилін, альбоми, зошити, кольоровий папір, торбинки для змінного взуття та ємність для сніданку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Півсотні тернопільських ...
Наступна новина: У Львові працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ