Прокуратура Горохівщини усуває порушення Закону України

Прокуратура Горохівщини усуває порушення Закону України "Про звернення громадян"

17.09.14 11:31 0 727
До прокуратури Горохівського району надійшов запит депутата Горохівської районної ради щодо неможливості реалізації ним депутатських повноважень через ігнорування директором місцевого господарського товариства законних вимог про надання інформації, яка стосується діяльності обранця громади.

Прокуратурою району проведено перевірку додержання та застосування законів України «Про звернення громадян» та «Про статус депутатів місцевих рад» і встановлено, що директор товариства попри те, що особисто отримав від депутата звернення щодо надання інформації з приводу використання рибогосподарського водного об’єкту на території Горохівського району, безпідставно не надав йому відповідь у встановлений Законом термін.

Задля усунення виявлених порушень прокуратурою району внесено подання з вимогою надати відповідь депутату. Щодо директора господарського товариства складено та надіслано до суду протокол про адміністративне правопорушення - незаконну відмову у розгляді депутатського звернення.

Горохівський районний суд, розглянувши протокол, складений прокурором, визнав директора товариства винним у вчиненні цього адміністративного правопорушення та наклав на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 430 грн.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 20-21 вересня відбудеться ...
Наступна новина: На Львівщині продавці ...

КОМЕНТАРІ