У Волинській області камінь-каширські правоохоронці відчинили двері вихованцям училища

У Волинській області камінь-каширські правоохоронці відчинили двері вихованцям училища

17.09.14 08:02 0 708
День відкритих дверей працівники міліції організували, аби познайомити підлітків зі своєю роботою. Запросили ж на гостину учнів місцевого вищого професійного училища.

Гості отримали нагоду, так би мовити, наживо побачити щоденну роботу працівників правоохоронних органів, ознайомитись із озброєнням оперативників. Гостям продемонстрували пістолети "Форт 12" та Макарова, а також наочно показали будову автомата Калашникова, розповіли про нарізну гвинтівку ТОЗ-16, навчальний пістолет Марголіна. На закінчення лекції учні ВПУ мали змогу особисто оглянути екземпляри згаданих бойових одиниць та попрактикуватися в їх розбиранні.

Згодом заступник начальника камінь-каширського райвідділу міліції Михайло Степанець, оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Олександр Сучков та інспектор по роботі з населенням і громадськими формуваннями Надії Тороканець прочитали лекцію про правопорушення, які найчастіше скоюють неповнолітні, та про відповідальність, яка за них передбачена.

– Метою цього заходу є донесення до свідомості молодого покоління, що людина у міліцейських погонах – це друг і порадник, до якого у будь-який момент можна звернутися за порадою і допомогою, – зазначив Михайло Степанець.

Також вихованці училища побували у черговій частині райвідділу, де їм показали диспетчерський пульт, на який щоденно надходять повідомлення про тривожні випадки. Відвідали гості й ізолятор, де заступник начальника райвідділу показав камери тимчасового утримання.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Камінь-Каширського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Хомінець візьме ...
Наступна новина: Афганістан: через вибух ...

КОМЕНТАРІ