У Волинській області на корупційному правопорушенні "погорів" ще один голова ДВК

У Волинській області на корупційному правопорушенні "погорів" ще один голова ДВК

17.09.14 08:31 0 716
Чоловік отримав подарунок – одноразову грошову винагороду у сумі 655 гривень.

Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області направили до суду протокол про адміністративне корупційне правопорушення відносно голови дільничної виборчої комісії се Піски Горохівського району, який незаконно отримав подарунок.

Чоловік, перебуваючи на посаді голови ДВК, у травні 2014 року, не скликав засідання комісії для нарахування одноразової грошової винагороди, склав протокол засідання комісії «Про виплату одноразової грошової винагороди», а відтак отримав подарунок – одноразову грошову винагороду.

Таким чином волинянин порушив вимоги ч. 1 ст. 6 та ч. 2 ст. 8. Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До уваги громадян! Із питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції звертайтеся до УБОЗ УМВС за телефоном 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ