В Закарпатській області на присягу до військових ліцеїстів завітали й рятувальники

В Закарпатській області на присягу до військових ліцеїстів завітали й рятувальники

17.09.14 14:25 0 655
16 вересня, 90 вихованців Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, що в м. Мукачево, склали урочисту присягу. Привітати ліцеїстів із такою урочистою подією в їхньому вже дорослому житті завітало й керівництво Управління ДСНС України у Закарпатській області. Окрім привітань та пам’ятного подарунку, рятувальники привезли для вихованців профільного взводу ДСНС знаки розрізнення (шеврони, погони, нашивки).

Цьогоріч, даний навчальний заклад також відзначає й 15-річницю з моменту його заснування. Це звісно молодий вік для нього, але навіть за свою нетривалу історію ліцей вже встиг здобути визнання й заслужений авторитет у суспільстві, готуючи справжніх професіоналів, котрі обрали шлях мужніх, сильних та відважних людей, які готові будь-якої миті прийти на допомогу всім тим, хто її потребує: захистити кордони своєї держави, життя та здоров’я людей.

« для ліцеїстів особливий день, адже урочисте складання присяги - це день, коли в житті цих юних хлопців настає новий етап, етап зрілості та відповідальності перед державою, людьми, їхніми близькими та рідними. Поважно, що в такий складний для України час, вони зробили усвідомлений вибір і вирішили поєднати свою долю з героїчними професіями рятувальника та Захисника Батьківщини», - зазначив у своєму вітальному слові начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Також головний рятувальник області побажав хлопцям міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у подальшому навчанні та подякував викладачам даного навчального закладу за високий професіоналізм, доброту та почуття самовідданості, які вони прививають своїм ліцеїстам, виховуючи справжніх героїв нашого сьогодення.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: разом ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ