В Закарпатській області для потреб АТО меценати Хустщини подарували вантажівку та бронежилети

В Закарпатській області для потреб АТО меценати Хустщини подарували вантажівку та бронежилети

17.09.14 10:13 0 895
Камаз та п'ять бронежителів класу «5+» для правоохоронців Хустщини, які найближчим часом поїдуть в АТО на Схід країни, подарували місцеві приватні підприємці.

Начальник міліції Хуста Василь Турдай під час зустрічі з приватним підприємцем Василем Мацуничем обговорював останні події на Сході України. Підприємець виявив бажання подарувати власного КАМАЗа для потреб бійців в АТО. Про дану пропозицію Василь Турдай доповів начальнику УМВС України в Закарпатській області Сергію Шараничу.

Днями вантажівка в супроводі працівників ДАІ була направлена в м.Ужгород для проведення модернізації, після чого буде направлена на Схід, де проводяться воєнні дії.

А приватний підприємець Володимир Шимоня для працівників міськвідділу міліції подарував 5 найсучасніших бронежилетів класу «5+», які оберігатимуть життя правоохоронців, котрі невдовзі поїдуть у зону АТО.

За надану допомогу Василь Турдай дякує небайдужим меценатам. Якщо хустяни мають бажання чимось допомогти нашим правоохоронцям, які несуть службу в зоні АТО, будемо раді прийняти будь-яку допомогу, каже Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ