Івано-Франківщина: начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький виконав умови благодійної акції Ice Bucket Challenge

Івано-Франківщина: начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький виконав умови благодійної акції Ice Bucket Challenge

17.09.14 13:42 0 836
16 вересня начальник Управління ДСНС в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький виконав умови благодійної акції Ice Bucket Challenge. Крижану естафету йому передали ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда та начальник Управління МВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин.

У благодійній акції Володимира Володимировича підтримали його колеги: заступник начальника Управління ДСНС в області з реагування на надзвичайні ситуації Віталій Федунків, перший заступник начальника АРЗ СП Управління ДСНС в області Василь Микитин та начальник відділу державного нагляду та контролю Управління ДСНС в області Віктор Іваницький.

Усі кошти, зібрані цією благодійною акцією, підуть на потреби прикарпатських рятувальників, котрі нині перебувають у зоні АТО, а також на сім’ї тих працівників Управління, родичі яких зараз воюють на Сході.

У свою чергу, начальник Управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький передав крижану естафету начальнику Управління ДСНС в Тернопільській області Віктору Маслею та керівництву головного Інспекторату з Ургентних питань Марамурешського повіту Румунії.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області один ...

КОМЕНТАРІ