Прикарпатські правоохоронці отримали почесні відзнаки

Прикарпатські правоохоронці отримали почесні відзнаки

17.09.14 09:33 0 772
Указом Президента України Петра Порошенка та наказами Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова низку прикарпатських правоохоронців відзначено державними нагородами та відомчими заохочувальними відзнаками.

Зокрема, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламному духу медаллю «Захистнику Вітчизни» нагороджено лейтенанта міліції Ростислава Ткачука. Указ про відзначення державними нагородами України підписав Президент України Петро Порошенко у червні цього року, а нагороду правоохоронцю було вручено після його тривалого лікування.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, ініціативу та наполегливість чергове спеціальне звання – майор міліції наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова присвоєно капітану міліції Василю Віконському.

Цим же наказом нагороджено відомчою заохочувальною відзнакою – нагрудним знаком «За відзнаку в службі» капітана міліції Романа Дмитріва. Ще вісьмом міліціонерам Івано-Франківщини оголошено подяку.

перший заступника начальника УМВС - начальник слідчого управління УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віталій Ільчишин вручив правоохоронцям знаменні відзнаки.

– Надзвичайно приємно, що наші колеги отримали високі нагороди. Це гідна оцінка їх сумлінного виконання службових обов'язків, вірності конституційному обов'язку та українському народу.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Житомирщині триває ...

КОМЕНТАРІ