В Івано-Франківській області злодій скористався незачиненими дверцятами автівки

В Івано-Франківській області злодій скористався незачиненими дверцятами автівки

17.09.14 15:14 0 665
У Долині обікрали водія вантажного автомобіля. 34-річний чоловік приїхав до райцентру з Чернівців. Водій на якийсь час залишив машину без нагляду на вулиці Грушевського. Коли повернувся, то помітив, що зі спального відсіку пропала сумочка. За словами потерпілого, в ній була значна сума грошей.

Правоохоронці, котрі прибули на місце події оглянула кабіну фури та з'ясували, що явних слідів пошкодження замка немає, тож, вочевидь, власник залишив відчиненими дверцята авто. На міліціонери встановлюють всі обставини цієї пригоди та розшукують тих, хто причетній до скоєння цього кримінального правопорушення.

Міліція Прикарпаття, вкотре закликає власників автотранспорту не забувати про заходи безпеки та не залишати автомобілі без нагляду. Не залишайте в салоні автомобіля дорогі речі та значні суми грошей. І не залишайте предмети, які можуть «впасти в око» злочинця.

Якщо ж крадіжка все-таки сталася, якнайшвидше викличте міліцію. Постарайтеся не чіпати свій автомобіль і не сідати в салон до приїзду слідчо-оперативної групи, щоб зберегти можливо залишені злодієм докази.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Син Ротару запевнив, що ...

КОМЕНТАРІ