В Івано-Франківській області зловмисник прихопив з лікарні крадений ноутбук

В Івано-Франківській області зловмисник прихопив з лікарні крадений ноутбук

17.09.14 13:02 0 722
Перебуваючи на стаціонарному лікуванні у одному із медичних закладів Івано-Франківська, мешканець приміського села потерпів від дій крадія. Чоловік одразу ж звернувся до правоохоронців та повідомив про крадіжку.

Прибулі міліціонери Івано-Франківського МВ УМВС на місце події з'ясували, що до вчиненої крадіжки причетний 45-річний селянин із Рогатинського району. Нечистого на руку відвідувача лікарні привабили відчинені двері однієї з палат, тож вирішив скористатись ситуацією. Він зайшов та поцупив те, що лежало без нагляду. Це був рюкзак чорного кольору, а в ньому – ноутбук вартістю 4 тисячі гривень. Чужого рюкзака злодій закинув за плече та відправився до рідного села на Рогатинщину, вочевидь, міркуючи, що там безпечно перебувати із краденим.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за кваліфікацією – крадіжка. Водночас правоохоронці перевіряють цього селянина з сумнівною репутацією на причетність до вчинення інших злочинних діянь, адже він раніше судимий за вчинення майнових злочинів. Тож тепер цей громадянин вкотре отримав перспективу знову опинитися у місцях позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині наразі ...
Наступна новина: Понад півмільярда гривень ...

КОМЕНТАРІ