В Івано-Франківській області про соціальний та правовий захист дітей

В Івано-Франківській області про соціальний та правовий захист дітей

17.09.14 14:27 0 727
На правоохоронці здійснюють профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ.

Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, не бракує, одна з найболючіших – проблема наркоманії. Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере у руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що за першою дозою буде наступна, а потім – прірва. Крім того, нині серед молоді має місце незаконне поширення лікарських засобів, зокрема ефедрину та його похідних.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС України в Івано-Франківській області звертаються до працівників аптечних кіосків та медичних закладів не продавати дітям та молоді зазначені вище лікарські препарати. Нехай за пігулками приходять їх батьки.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням уживати максимум заходів для убезпечення дітей від наркотичної залежності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У вихідні Хмельницький ...

КОМЕНТАРІ