У Львівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята усіх рятувальників

У Львівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята усіх рятувальників

17.09.14 08:24 0 755
У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята усіх працівників ДСНС – Дня рятувальника.

Щорічно, 17 вересня, у день вшанування ікони Божої Матері «Неопалима купина», рятувальники України відзначають своє професійне свято. Саме згадана ікона з давніх часів вважалася оберегом від пожеж та інших стихій. До цієї ікони сотні років зверталися люди, благаючи про допомогу, порятунок та захист. І саме з таких же причин, люди звертаються до рятувальників, які для тисяч наших співгромадян стали справжніми ангелами-охоронцями у найрізноманітніших надзвичайних ситуаціях.

З нагоди свята до колег із вітальним словом звернувся очільник рятувальників Львівщини генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Дмитровський: «Надзвичайно радий працювати із таким зібраним та фаховим колективом. Ви з гідністю виконуєте усі покладені на вас завдання та щоденно доводите своїми вчинками важливість нашої професії. Не можу не згадати про сучасну військово-політичну ситуацію у країні. Ми усіляко допомагатимемо нашим колегам у Луганській та Донецькій областях, зараз там працює наша техніка для проведення відновлювальних робіт. – зазначив рятувальник. – Перед нами постане ще багато випробувань, з якими слід буде справитися. Але я впевнений, що спільно ми зможемо подолати усі складнощі».

Почесними грамотами, подяками, черговими спеціальними званнями, «Знаком пошани» та нагрудними знаками «За відвагу в надзвичайній ситуації» нагородили рятівників, які блискуче виконували професійні задачі, проявили героїзм та безстрашність у виконанні службових обов’язків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Школярам дозволили ...

КОМЕНТАРІ