Двоє жителів Рівненщини "розвели" львів'янина на 16 тисяч гривень

Двоє жителів Рівненщини "розвели" львів'янина на 16 тисяч гривень

17.09.14 08:06 0 711
Львівські правоохоронці встановили особи двох громадян, які шахрайським способом заволоділи грошима мешканця Львова у сумі 16 тисяч гривень. Ними виявилися двоє жителів міста Дубно Рівненської області.

До Сихівського райвідділу міліції 12 вересня із заявою про шахрайство звернувся 32-річний мешканець міста Львова, який повідомив, що двоє чоловіків, з якими він познайомився за допомогою сайту оголошень. 10 вересня зловмисники заволоділи його грошовими коштами в сумі 16 тисяч гривень, які він перерахував їм через термінал на банківську картку щоб придбати водяні насоси.

Як повідомив заявник, після отримання грошей товар він не отримав, кошти йому не повернули, а на телефонні дзвінки вказані особи не відповідають.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що незаконно заволоділи грошовими коштами львів'янина 24-річний та 26-річний непрацюючі жителі міста Дубно Рівненської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Ведеться слідство.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ