На Львівщині продавці надалі реалізовують сигарети неповнолітнім

На Львівщині продавці надалі реалізовують сигарети неповнолітнім

17.09.14 11:35 0 710
Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Самбірського міськвідділу міліції провели рейд з метою виявлення продавців, котрі реалізують тютюнові вироби та алкогольні напої неповнолітнім.

Під час рейду правоохоронці встановили, що 35-річна жінка – продавець магазину у одному з сіл Самбірського району, продала сигарети неповнолітньому покупцю.

Такі дії продавця є протиправними і мають ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними слабоалкогольними напоями чи тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За це правопорушення продавця притягнуто до адміністративної відповідальності. Слід зазначити, що це вже шостий факт реалізації тютюнових виробів неповнолітнім, виявлений з початку року працівниками відділення кримінальної міліції у справах дітей Самбірського міськвідділу міліції.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ