У Рівненській області праця, яка приносить задоволення

У Рівненській області праця, яка приносить задоволення

17.09.14 13:17 0 762
Будь-яке хобі можна досить успішно перетворити в бізнес, поєднуючи корисне з приємним. Особливо, якщо таке хобі, так чи інше, пов'язане з рукоділлям. Саме таким заняттям є вишивка.

Напередодні Дня підприємця ми поспілкувалися із колишнім клієнтом служби зайнятості, а нині успішним підприємцем Марією Кривіцькою, яка зуміла реалізувати себе у бізнесі з виготовлення та продажу українських вишиванок.

“Звільнившись з останнього місця роботи, звернулась до Демидівського районного центру зайнятості. Підходящої роботи не було, тож фахівці центру зайнятості запропонували скористатись послугою отримання одноразово допомоги по безробіттю для започаткування власної справи. Закінчила курси підприємців-початківців на базі Млинівського навчального відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, захистила бізнес-план “Роздрібна торгівля національним одягом та аксесуарами”. все частіше в гардеробі сучасного українця можна зустріти вишиванку, яка у всіх своїх варіантах стає все потрібнішою і бажанішою з кожним роком. З'являтись на публіці в такому одязі зараз дуже актуально. Тому, кожен поспішає замовити і купити собі вишиванку. Ця робота мені дуже подобається і я працюю із задоволенням”- розповіла М.Кривіцька.

Своя справа — це улюблене заняття, те, до чого лежить душа, чим зайнятися хочеться, незалежно від отриманого прибутку, і до чого є здібності. Приємним залишається і участь фахівців служби зайнятості, які на завершення розмови побажали Марії Кривіцькій успіхів, впевненості у власних силах та подальшого процвітання бізнесу.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Волинянин попався на ...

КОМЕНТАРІ