Рівненщина: безпека дітей - обов’язок кожного!

Рівненщина: безпека дітей - обов’язок кожного!

17.09.14 17:10 0 705
На адресу Управління Державтоінспекції Рівненської області надійшов лист-звернення від однієї з громадських організацій Рівненщини з проханням долучитися до проведення профілактичних заходів «Увага!Діти на дорозі!».

У своєму листі, активісти звернулися до керівництва Управління Державтоінспекції з проханням посприяти у проведенні відповідного цільового інструктажу для волонтерів, які будуть задіяні у проведенні профілактичних заходів.

15 вересня інспектор з профілактичної роботи Управління ДАІ зустрівся з волонтерами і провів лекцію-інструктаж для волонтерів, які будуть переводити школярів через дорогу поблизу навчальних закладів, де інтенсивний рух транспорту.

Під час спілкування з добровольцями представник Управління ДАІ наголосив на важливості дотримання ними Правил дорожнього руху, а також з відповідальністю поставитися до проведення даних профілактичних заходів, враховуючи особливості кожної дитини.

? Ми приємно вражені тим, що на сьогоднішній день є громадські організації, яким не байдужі дитячі життя. Сподіваємося, що дані заходи будуть проведені не дарма і навчать дітей правильної поведінки на дорозі, ? зауважив заступник начальника Управління Державтоінспекції Рівненщини підполковник міліції Віктор Мороз.

Пам'ятайте – чужих дітей на дорозі не буває!

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Машковський: ...

КОМЕНТАРІ