Працівники ДАІ Рівненщини вже втретє вирушили в зону АТО для охорони громадського порядку

Працівники ДАІ Рівненщини вже втретє вирушили в зону АТО для охорони громадського порядку

17.09.14 10:47 0 798
Рівненські інспектори ДАІ відправились в зону проведення антитерористичної операції, щоб виконувати не лише свій громадянський, а й професійний обов'язок перед державою.

Повернутися живими та неушкодженими – таке завдання поставив перед добровольцями начальник УМВС України у Рівненській області Микола Щирук, який прибув проводжати колег.

− Ваше рішення ще раз свідчить про те, що кожен із вас вірний присязі і перебуває на своєму місці. Головне, чого хочеться побажати в дорогу – берегти себе і бути однією командою, адже спільні і злагоджені дії допоможуть вам зберегти життя та уникнути поранень. Пам'ятайте: вдома вас чекають рідні, - наголосив керівник Рівненської міліції.

Усі правоохоронці, які вирушили на схід, повністю екіпіровані, мають табельну вогнепальну зброю, спеціальні засоби індивідуального захисту та активної оборони, в тому числі бронежилети, захисні шоломи, камуфляжний одяг, а також необхідні продукти харчування.

Проводжати бійців прийшли рідні, близькі та колеги. Добровольці жартували, підтримували дружин і близьких, які пропри все, не могли стримувати сліз.

Рівненські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе можливе, аби допомогти в обороні держави та повернутися додому цілими і неушкодженими.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті триває ...
Наступна новина: У Чернівцях оперативники ...

КОМЕНТАРІ