Тернопільська область: протягом рятувальники ліквідували 5 пожеж

Тернопільська область: протягом рятувальники ліквідували 5 пожеж

17.09.14 12:15 0 757
15 вересня пожежно-рятувальними підрозділами області ліквідовано 5 пожеж, що виникали протягом доби у Зборівському, Гусятинському, Заліщицькому та Бучацькому районах.

о 12:20 у селі Малашівці Зборівського району виникла пожежа на міському сміттєзвалищі. Вогнем знищено сміття на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Загорання ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Тернополя.

О 13:39 надійшло повідомлення про пожежу сміття, що виникла на відкритій території на вул. Б. Хмельницького у місті Хоростків Гусятинського району. Вогнем знищено 10 м.кв сміття. Пожежу ліквідовано черговим караулом 21-го державного пожежно-рятувального поста. Збитки завдані пожежею встановлюються.

Ще одне повідомлення про горіння сміття надійшло до рятувальників о 17:49. Повідомлялося про пожежу, що виникла на сміттєзвалищі поблизу міста Заліщики. Вогнем знищено сміття на площі близько 250 м.кв. Пожежу ліквідовано силами чергового караулу 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Причина загорання та збитки встановлюються.

О 19:16 у селі Підлісся Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 60 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, від знищення полум’ям врятовано газо-розподільний пункт. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 21:20 у селі Дзвиняч Заліщицького району виникла пожежа комбайна «Лаверда», який належить одному з приватних аграрних підприємств. Вогнем пошкоджено молотильний барабан комбайна. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано комбайн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ