Тернопілля: для директорів позашкільних навчальних закладів області відбувся інструктивно-методичний семінар

Тернопілля: для директорів позашкільних навчальних закладів області відбувся інструктивно-методичний семінар

17.09.14 16:54 0 691
Інструктивно-методичний семінар для директорів позашкільних навчальних закладів області «Основні аспекти управління розвитком позашкільного навчального закладу» відбувся 12 вересня на базі Тернопільського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Про це повідомили в департаменті освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

Учасники семінару отримали рекомендації з організації та ефективного управління розвитком позашкільного навчального закладу у 2014-2015 н.р., обговорили шляхи створення в області ефективної системи позашкільної освітньо-виховної роботи з дітьми та учнівською молоддю.

Заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Оксана Куриш у своєму виступі наголосила на важливості співпраці дитячих об'єднань позашкільного навчального закладу з громадськими організаціями, а Світозара Хома, методист інституту, представила нові технології національно-патріотичного виховання учнівської молоді в умовах позашкільного навчального закладу.

Методичні рекомендації щодо організації навчально-виховної роботи у позашкільних навчальних закладах науково-технічного, туристсько-краєзнавчого та еколого-натуралістичного профілю надали Йосиф Кохан, директор обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді, Оксана Стоянова, завідувач методичного відділу обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді та Іван Герц, директор Тернопільського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Про діяльність позашкільної освіти області в 2013-2014 н.р. та організацію навчально-виховного процесу в позашкільних навчальних закладах у 2014-2015 н.р. розповіла Наталя Біловус, головний спеціаліст департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ