Військовим керівництвом прийнято рішення про передислокацію 13 та 41 батальйонів територіальної оборони до Чернігівської області

Військовим керівництвом прийнято рішення про передислокацію 13 та 41 батальйонів територіальної оборони до Чернігівської області

17.09.14 13:50 0 755
На численних зустрічах із головою ОДА родичі бійців вимагали провести ротацію 13 та 41 батальйонів територіальної оборони, які вже кілька місяців перебувають у зоні АТО.

До речі, військовим керівництвом відмічалось, що ці військові формування гідно виконували бойові завдання.

- Минулого тижня я особисто говорив про необхідність провести ротацію 13-го та 41-го батальйонів територіальної оборони з Міністром оборони України, керівниками Генерального штабу Збройних Сил України. У результаті, військове керівництво прийняло рішення про передислокацію батальйонів до Чернігівської області, - сказав голова ОДА Володимир Івашко.

Керівництво Генерального штабу також окремим листом на ім`я голови ОДА висловили вдячність всім жителям області за допомогу у підготовці 13-го та 41-го батальйонів територіальної оборони та постійну турботу про них під час виконання завдань.

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ