Тернопіль долучився до проекту «Український вікенд»

Тернопіль долучився до проекту «Український вікенд»

17.09.14 16:22 0 676
У рамках проекту «Український вікенд» 13 вересня у Тернополі відбувся «День безкоштовних екскурсій».

Захід провели з ініціативи департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації і туроператора «Рід-Тур».

«Якщо у Вас вже великий список бажань, то на екскурсії Ви матимете чудовий шанс їх усі по черзі загадати, і вони обов'язково незабаром здійсняться. Тому й тема екскурсії - «Місця, які виконують бажання», - розповів екскурсовод Тарас Циклиняк.

Він розповів екскурсантам захоплюючі історії про пам'ятки архітектури, зруйновані і збережені, цікавих людей, що жили і живуть у місті Тернополі та відкрив багато секретів, які має наше місто.

Довідково: «День безкоштовних екскурсій» відбувся також у Київі, Запоріжжі, Вінниці, Чернігові, Чернівцях, Одесі, Феодосії. Такий захід у різних містах України проводять вже третій раз поспіль. Загалом, заходи в рамках «Українського вікенду» проводяться щонайменше один раз на місяць. Кожного разу до проекту долучається все більше учасників - міст, екскурсоводів та відвідувачів.

До попередньої акції долучилося близько 3 000 екскурсантів у більш ніж 10 містах України.

Проект «Український вікенд» створений з ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Відкрий Україну», мета якої – розвиток та популяризація внутрішнього туризму у нашій країні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські ...
Наступна новина: У Волинській області якщо ...

КОМЕНТАРІ